Házhozszállítás

Az egész országban 16.000 Ft feletti rendelésnél szállítási költséget nem számítunk fel. 16.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség előre utalás esetén és utánvéttel 1.690 Ft, utánvét esetén a szállítási költségre +490 Ft kerül felszámításra.

Szállítási feltételek

A webáruházban megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Raktárkészleten nem lévő termékeket a telefonos egyeztetést követő határidőn belül áll módunkban kiszállítani. Csomagolási költséget nem számolunk fel, a szállítási költség viszont a megrendelőt terheli. A megrendelt termékek futárszolgálattal (GLS Futárszolgálat) végezzük.

További lehetőségek

Amennyiben Ön a megrendelésében jelzi, hogy szállításra nem tart igényt, úgy előre egyeztetett időpontban a megrendelt terméket üzletünkben (8360 Keszthely, Kossuth utca 10.) díjmentesen átveheti. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelt árut az Ön nevére a megegyezett időponttól számított 3 munkanapig őrizzük meg, utána kitesszük az üzletbe, ezért előfordulhat, hogy Ön már nem találja meg!

Felelősség

A szállítmányozói átvételi irat aláírásával a megrendelő elismeri, hogy a terméket sértetlenül átvette. Amennyiben a termék a szállítás során sérült meg, kérjük ne vegye át a terméket, a szállítmányozói iratra írja rá, hogy az átvételt ez okból tagadta meg. Amennyiben Ön már átvette a terméket, úgy annak épségével, sérülésével kapcsolatban további reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kezdj el gépelni és üss Entert a kereséshez